Top 10 VPN-guide 2024

De bedste VPN-tjenester til forbedring af dit online privatliv og sikkerhed - testet og gennemgået af vores eksperter. Ved at klikke på produktnavnet på listen nedenfor kan du nemt få opdaterede priser, tekniske specifikationer og yderligere oplysninger om hvert produkt.

• Få adgang til websteder og apps fra alle lande
• Forøg beskyttelsen af dit privatliv og din sikkerhed, når du surfer online
• Udnyt de bedste gratis VPN-prøveperioder og pengene-tilbage-garantier

Offentliggørelse af annoncør

årets produkt 2024
Gem 83 %
up1
Private Internet Access

 • Prøv det med en 30-dage penge-tilbage-garanti
 • Over 3,000 servere i 25 lande på verdensplan
 • Den strengeste politik om ingen logning
 • Understøtter 10 enheder samtidigt
 • Omtales som den mest anonyme VPN-tjeneste
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFoxOpera
Shield 82 % af vores brugere vælger Private Internet Access
9,8
Bedste samlet set
81,14 kr.
Fra 13,80 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 83 %
2
CyberGhost VPN

 • Brugervenlig grænseflade med prækonfigurerede profiler
 • 7 samtidige VPN-forbindelser med hver løsning
 • VPN-servere i mere end 90 lande
 • Politik om ingen logning
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
9,5
Fremragende
89,05 kr.
Fra 15,14 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 48 %
up3
ExpressVPN

 • Eksklusivt tilbud: Spar 49 % og prøv ExpressVPN 100 % risikofrit!
 • Superhurtig og meget sikker
 • Leveres med brugervenlige apps til alle enheder
 • Hurtig installation og brugervenlig
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
9,3
Meget godt
90,36 kr.
Fra 46,54 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 63 %
4
NordVPN

 • Hurtige hastigheder med 5390+ servere på 62 placeringer
 • Indbygget reklame- og malware-blokering
 • Ultrahurtig og helt uden logningspolitik
 • Sikker AES 256-bit kryptering
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
9,1
Meget godt
62,16 kr.
Fra 23,00 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 86 %
5
Surfshark

 • En løsning til et ubegrænset antal enheder
 • Stor værdi for pengene
 • CleanWeb-annonceblokering
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
8,9
Meget godt
116,64 kr.
Fra 16,33 kr.
Besøg webstedet
Gem 85 %
6
TotalVPN

 • Krypter din forbindelse, og efterlad ingen digitale fodspor
 • OpenVPN- og IKEv2-protokoller tilgængelige
 • Afbrydelsesfri forbindelser på enhver enhed
 • Beskyttelse i realtid mod malware og onlinetrusler
WindowsMacAndroidiOS
8,7
Godt
79,05 kr.
Fra 11,86 kr.
Besøg webstedet

Must-have-funktioner hos de bedste VPN-tjenester, der findes i dag:


- Superhurtig browsing fra snesevis af lande uden irriterende afbrydelser
- Garanterer din anonymitet, når du surfer online
- Sikker forbindelse til lokale hotspots og offentligt wi-fi, uanset hvor du er
- Se serier og film, problemfrit og i HD-kvalitet!


Hvad er hovedårsagerne til at få en VPN-tjeneste?


1. Beskyttelse af persondata og anonymitet

Der er ingen bedre måde at holde din surfing privat end ved at bruge en VPN-tjeneste. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, kan din internetudbyder ikke spore, hvilke websteder du besøger, og derved holdes dine browservaner, som de burde være - Private!

2. Forbedret sikkerhed

Brug af en VPN-tjeneste tilføjer et beskyttelseslag til din internetforbindelse. Denne øgede kryptering betyder, at du er mere sikker over for hackere. Hver gang du foretager en transaktion online, eller når du har brug for at sende eller modtage følsomme oplysninger, vil en VPN-forbindelse forbedre din sikkerhed.

3. Surf mere frit

Hvis du vil have adgang til flere websteder, onlinetjenester eller apps, skal du få en VPN. På denne måde går du ikke glip af de nyeste serier.


Hvad er et VPN, og hvordan fungerer en VPN-tjeneste?


Forkortelsen VPN står for Virtual Private Network (virtuelt privat netværk). Når du opretter forbindelse til internettet, opretter din VPN-tjeneste en "tunnel", hvorigennem alle dine data overføres via din valgte server i stedet for via din internetudbyder. Dette indebærer tre ting: det skjuler din IP-adresse, sikrer dine data og giver dig mere frihed til at udforske internettet.


Okay, men hvordan er det nyttigt i virkelighedens verden?


Grundlæggende handler brugen af et VPN om sikkerhed og beskyttelse af brugernes persondata og privatliv. Brug af et VPN skjuler din IP-adresse, placering og browsingaktiviteter godt. Det skjuler også dine personlige oplysninger og andre følsomme data, så de ikke falder i de forkerte hænder.

Dog er en VPN-tjeneste så meget mere end det. Her er fem overraskende måder at få mest muligt ud af din VPN!

1. Nyd HD-Videoer derhjemme eller på farten! Få adgang til mere, end blot dit video-bibliotek, og få adgang til indhold fra andre store videotjenester.

2. Det giver dig mulighed for at omgå censur. Hvis myndighederne, din virksomhed eller skole af en eller anden grund begrænser adgangen til bestemte websteder. Ved at oprette forbindelse til en server uden for censurmyndighedens kontrol vil du være i stand til at få adgang til ethvert websted og bekæmpe internetcensur.

3. Brug en VPN-tjeneste til at tjekke flere priser online fra forskellige steder, og spar penge på flyrejser, hotelophold og meget mere!

4. Spar penge, når du handler online. Ligesom flyselskaber bruger mange e-handelsleverandører dynamisk prisfastsættelse. Dette betyder, at deres websteder har højere priser i mere velhavende områder. Brug af en VPN-tjeneste giver dig mulighed for at tjekke priser i flere lande og finde særlige priser og rabatter.

5. Du kan benytte adgang til offentligt wi-fi sikkert. Det er fristende at oprette forbindelse til offentligt wi-fi på caféer, i lufthavne og hotellobbyer, hvis det kan at spare på dine mobildata. Offentlige wi-fi-netværk er dog nemme mål for hackere. Ved at bruge en VPN-tjeneste kan du oprette forbindelse til internettet uden at gå på kompromis med dit e-mail-login, bank-login, fotos, adresse og andre personlige oplysninger.


Okay, så jeg antager, at det kan være værd at bruge en VPN-tjeneste. Jeg kan dog ikke se nogen af de populære mærker i jeres Top 10-anbefaling. Er der en grund til det?


Ja, det er der. Vi ser på flere faktorer, når vi anmelder og tester VPN-tjenester: sikkerhed, antal servere og placeringer, ekstra funktioner, værdi for pengene og brugeranmeldelser. Derudover foretrækker vi mærker med en ikke-invasiv datalogningspolitik og ingen historik om datamisbrug.

Nedenfor er nogle mærker, som du måske kender, men som af en eller anden grund ikke kom ind på vores Top 10-liste.

Avast Secureline: Vi besluttede ikke at medtage Avast VPN efter sikkerhedsbruddet i 2019, hvor virksomheden blev taget i at indsamle brugerdata via dets datterselskab, Jumpshot. Vi kan heller ikke lide, at du skal betale for en separat licens for hver enhed, du har, og så er deres politik om acceptabel brug er lidt mistænkelig.

AVG: Vi synes, at AVG er en alt for dyr VPN-tjeneste, der ikke engang tilbyder kill switch-funktion, har begrænsede servere, middelmådig kryptering og en historie med sikkerhedsbrud.

McAfee: McAfee er velkendt navn, så det kan virke overraskende, at tjenesten ikke er med på vores liste. Vi kan dog ikke ignorere det faktum, at det har en af de mest påtrængende logningspolitikker. Det hjælper heller ikke, at virksomheden er baseret i USA, som er en del af Five-Eyes efterretningsalliancen.

SaferVPN: En brugervenlig VPN med et flere praktiske funktioner som f.eks. automatisk wi-fi-beskyttelse og support døgnet rundt. Men lave hastigheder, begrænset evne til at se videoer i HD og alvorlige sikkerhedsfejl gør det vanskeligt at anbefale tjenesten på vores top 10-liste.

BitDefender: BitDefender er ikke så slem, men vores erfaringer med kundesupport i vores prøveperiode, må være nogle af de værste. Betalende kunder fortjener meget bedre.

Kaspersky: Et andet husstandsnavn, men ikke et, vi ønsker at tage med, da tjenesten er baseret i Rusland, der er kendt for internetbegrænsninger, kontrol og censur.

OpenVPN: Vi ønsker, at vores læsere skal have den bedst mulige oplevelse, når de bruger en af vores anbefalede VPN-tjenester. OpenVPN er dog ikke ligefrem brugervenligt, og nye brugere kan komme til at kæmpe for at få det i gang.

TunnelBear: Selvom TunnelBear tilbyder en gratis VPN-tjeneste, lukker den allerede ved 500 MB, hvilket næppe er nok til at teste en VPN-tjeneste grundigt. Ikke nok med det - ingen af de servere, vi testede, fungerede med videoer, så selvom teddybjørnen var sød, måtte vi give den videre.

Windscribe: Windscribe er lidt mere generøs end TunnelBear. En bekræftet e-mailadresse giver dig 10 GB VPN-båndbredde hver måned. Imidlertid fungerede ingen af de servere, vi testede, med videoer. Hvis du ønsker adgang til så mange video-biblioteker som muligt, er der langt bedre VPN-tjenester på vores topliste.

IPVanish: Denne tjeneste havde kontrovers tilbage i 2016, hvor det kom frem, at tjenesten havde udleveret en brugers identitet og logfiler til USA’s Homeland Security (selvom tjenesten hævder, at den ikke har nogen logfiler).

VyprVPN: VyprVPN havde tidligere et problem med minimal brugerlogning, men en opdatering af deres persondatapolitik ser ud til at afspejle en streng politik om ingen logning. Vi har dog besluttet at udelukke tjenesten primært på grund af dens begrænsede serverantal og middelmådige hastigheder.

HolaVPN: HolaVPN kom ikke med over målstregen, fordi den har langt flere ulemper end fordele. Den logger en hel masse brugeroplysninger, og vi er ikke glade for deres båndbreddedeling. Hvis du benytter tjenestens peer-to-peer-system, indebærer det, at du stort set deler din IP-adresse uden kontrol over, hvad den bruges til. Så forsvinder formålet med at bruge en VPN-tjeneste, gør det ikke?

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse: Topvpn.dk er en gratis tjeneste. Vi støttes af læsere og modtager kun provision fra de VPN-virksomheder, vi anbefaler på denne side, hvis du klikker på vores links og foretager et køb via vores side. Vi prøver at holde alle oplysninger på dette websted så opdaterede og friske som muligt, men vi kan ikke garantere, at dette altid vil være tilfældet. Alle priser på dette websted er baseret på USD, så der kan være små uoverensstemmelser på grund af valutasvingninger.