VPN-anmeldelser

Private Internet Access
9,8
Bedste samlet set
Ubetinget den mest sikre VPN, der er tilgængelig i dag. Det, der er tiltrækkende ved denne VPN-tjeneste, er dens politik om absolut ingen logning og tjenestens stærke forpligtelse til at bevare fuldstændig anonymitet online.
CyberGhost VPN
9,5
Fremragende
Med 15 års ekspertise er Cyberghost VPN vores bedste valg, hvis du vil beskytte dine personlige data fra myndigheders og hackeres nysgerrige øjne.
ExpressVPN
9,3
Meget godt
En af de bedste allround VPN-tjenester. Superhurtig og sikker med over 3.000 servere i mere end 90 lande. At sige, at vi anbefaler ExpressVPN, er en underdrivelse ...
Surfshark
9,1
Meget godt
Selvom Surfshark muligvis er en ny konkurrent i rækken af topbedømte VPN'er, er det stadig en ganske kraftfuld tjeneste. Denne VPN tilbyder ubegrænset digital frihed, imponerende hastigheder og pålidelig sikkerhed.
Atlas VPN
8,8
Godt
Atlas VPN har muligvis det bedste tilbud, når det kommer til gratis VPN-tjenester med sin ubegrænsede båndbredde og stærke sikkerhedsprotokoller. Ikke overraskende bliver oplevelsen endnu bedre, når du abonnerer på deres premium-tjeneste.
Zenmate VPN
8,6
Meget god
ZenGuards ZenMate VPNs enkle og ligefremme brugergrænseflade gør tjenesten til et solidt valg for VPN-nybegyndere, der ikke ønsker noget bøvl.
ProtonVPN
8,6
Godt
Vores tests viser, at ProtonVPN tager din internetsikkerhed, persondata- og privatlivsbeskyttelse og frihed meget alvorligt. Tjenesten har veldesignede apps, der ikke kun er open source, men også undergår uafhængig revision. De langvarige abonnementer kan være dyrere end de fleste VPN-abonnementer, men du får ubegrænset båndbredde, robuste sikkerhedsfunktioner, et massivt servernetværk og meget mere.
HideMyAss!
-
Tilbuddet er ikke tilgængeligt
De siger, at du har 3 sekunder til at give et godt førsteindtryk. HideMyAss! vinder med navnet og imponerer med en fremragende tjeneste, en god brugergrænseflade og kick ass-hastigheder.
SaferVPN
-
Tilbuddet er ikke tilgængeligt
Brug en VPN til spil? Så er SaferVPN lige sagen. Lav score på latency betyder, at denne tjeneste er optimeret med tanke på dig. Mist aldrig din fordel på grund af lag og forsinkelser på tværs af netværket.