VPN-anmeldelser

Private Internet Access
9,8
Bedste samlet set
Ubetinget den mest sikre VPN, der er tilgængelig i dag. Det, der er tiltrækkende ved denne VPN-tjeneste, er dens politik om absolut ingen logning og tjenestens stærke forpligtelse til at bevare fuldstændig anonymitet online.
CyberGhost VPN
9,5
Fremragende
Med 15 års ekspertise er Cyberghost VPN vores bedste valg, hvis du vil beskytte dine personlige data fra myndigheders og hackeres nysgerrige øjne.
ExpressVPN
9,3
Meget godt
En af de bedste allround VPN-tjenester. Superhurtig og sikker med over 3.000 servere i mere end 90 lande. At sige, at vi anbefaler ExpressVPN, er en underdrivelse ...
NordVPN
9,1
Meget godt
Prisvindende. Elsket af nogle af de største tech-blogs. Hurtig og super-privat. NordVPN gør det godt på alle de vigtige områder!
Surfshark
8,9
Meget godt
Selvom Surfshark muligvis er en ny konkurrent i rækken af topbedømte VPN'er, er det stadig en ganske kraftfuld tjeneste. Denne VPN tilbyder ubegrænset digital frihed, imponerende hastigheder og pålidelig sikkerhed.
TotalVPN
8,7
Godt
Efter vores omfattende gennemgang af TotalVPN er vores dom klar: TotalVPN kombinerer på mesterlig vis både nytteværdi, hastighed og troværdighed og etablerer sig som et topvalg for alle, der søger effektiv og robust digital sikkerhed. Dens førsteklasses apps kombineret med et stadig større globalt serverudvalg gør den velegnet til alle - fra de nye til VPN'er til erfarne brugere.