Offentliggørelse af annoncør

NordVPN Anmeldelse

9,1
Meget godt
Vores dom: Prisvindende. Elsket af nogle af de største tech-blogs. Hurtig og super-privat. NordVPN gør det godt på alle de vigtige områder!
Få NordVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.nordvpn.com/specialtilbud

Sammendrag af anmeldelse

NordVPN har et rigtig dristigt løfte, og det er at tilbyde "verdens mest avancerede VPN". Indtil videre har tjenesten levet op til dette løfte ved at sørge for høj sikkerhed og persondatabeskyttelse samt avanceret funktionalitet, alt sammen til en virkelig budgetvenlig pris.

Du kan forvente at se en streng politik om ingen logning, en brugervenlig grænseflade, veldesignede applikationer, et fremragende ydelsesniveau samt et nyt sæt ekstraudstyr, der adskiller tjenesten fra konkurrenterne. En af disse ekstra ting er en praktisk funktion kaldes WifiSec, som automatisk forbinder dig til NordVPN, når du tilmelder dig både sikre eller usikrede wi-fi-netværk. Det giver dig ro i sindet ved at vide, at din forbindelse altid er privat.

Persondatapolitik / Anonymitet

I modsætning til andre udbydere, der kun tilbyder en eller to sikkerhedsprotokoller og yderligere proxy som en betalt tilføjelse, tilbyder NordVPN en række kraftfulde sikkerhedsprotokoller som IKEv2, OpenVPN, WireGuard og en gratis SOCKS5-proxy til sikkerhed på app-niveau. Tjenesten tilbyder også en kill switch-funktion, der automatisk afbryder din forbindelse til et netværk, der kompromitteres af en cyberhacker eller lignende. NordVPN har en streng politik om ingen logning og intet samarbejde med retshåndhævende myndigheder. Derudover har tjenesten en funktion, der passende kaldes WifiSec, der springer irriterende annoncer over og blokerer ondsindede og potentielt skadelige websteder.

Hastighed og pålidelighed

En af de ting, der gør, at nogle fravælger at bruge en VPN, er det faktum, at det kan resultere i et hastighedstab på så meget som 60-70 %. Når alt kommer til alt, hvad nytter det, at din forbindelse bliver ustabil og langsom? Heldigvis er dette ikke tilfældet med NordVPN. Vi testede tjenestens hastighed ved at oprette forbindelse til en server i USA og Storbritannien og bemærkede kun et lille hastighedsfald på mellem 5 og 10 %, hvilket er meget imponerende.

Platforme og enheder

Du bliver ikke skuffet over NordVPNs løfte om, at tjenesten har en VPN til ALLE dine enheder. NordVPN understøtter alle større platforme såsom Windows, macOS, Linux, Android og iOS. De tilbyder også krypterede proxy-udvidelser til Chrome og Firefox. Der er desuden masser af muligheder for manuelle konfigurationer til nogle eksotiske platforme som Raspberry Pi og pfSense samt til Windows XP, Blackberry og masser af anden router firmware. Hvad mere er, så tillader NordVPN 6 samtidige forbindelser, hvilket er godt nok til en hel familie, gadgetfreaks eller en lille virksomhed.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Serverplaceringer

I øjeblikket tilbyder NordVPN 5.522 servere i 58 lande, hvilket er mere end nok dækning til dine daglige VPN-behov - selv for de mest avancerede brugere. De har endda dækning i andre regioner, der ikke er dækket af andre leverandører som Afrika, Mellemøsten og Indien.

South AfricaEgyptAustraliaNew ZealandKoreaSingaporeTaiwanViet NamHong KongIndonesiaThailandJapanMalaysiaUnited KingdomNetherlandsGermanyFranceBelgiumSwitzerlandSwedenSpainDenmarkItalyNorwayAustriaRomaniaCzech RepublicLuxembourgPolandFinlandHungaryLatviaRussian FederationIcelandBulgariaCroatiaMoldovaPortugalAlbaniaIrelandUkraineCyprusEstoniaGeorgiaGreeceSerbiaSloveniaSlovakiaAzerbaijanMacedoniaBosnia And HerzegovinaIndiaTurkeyIsraelUnited Arab EmiratesUnited StatesCanadaMexicoBrazilCosta RicaArgentinaChile

Kundeservice

Vi kan godt lide, at NordVPN tilbyder en 24/7 live chat-mulighed, der er tilgængelig overalt på deres websted. De tilbyder endda ikke-engelsk chat support. Vi forsøgte at oprette forbindelse til en supportagent og gav ham nogle grundlæggende og tekniske spørgsmål. Hans svar var direkte, korte og høflige. Navigering på supportsiden er også virkelig let med separate kategorier om ofte stillede spørgsmål, generel info, fakturering og tilslutning.

Priser

NordVPN tilbyder i øjeblikket 4 abonnementer, der indeholder det hele. Du får stort set de samme funktioner ved hvert abonnement, og prisen varierer afhængigt af dit abonnements varighed. Jo længere forpligtelsen er, jo billigere bliver tjenesten, hvilket er helt forståeligt. De har et måned til måned abonnement, der koster $ 11,95. Forpligt dig til et 1-års abonnement, og det månedlige gebyr reduceres til $ 6,99 per måned, mens et 2-års abonnement fås til $ 4,99 hver måned. Det 3-årige abonnement er naturligvis det billigste i det lange løb, da du kun betaler $ 3,49 hver måned, hvilket er en enorm besparelse på 70 %! Uanset hvilket abonnement du vælger, har du en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
Få NordVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.nordvpn.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på NordVPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
NordVPN Brugeranmeldelser
  • “Det hele er godt! Holdet giver svar meget hurtigt, hvis du har brug for hjælp, og forbindelsen er hurtig og sikker.“
  • “Jeg elsker, at det fungerer godt sammen med Windows og Android, og det eneste problem, jeg har det, der bremser forbindelsen på Android alvorligt, da det på Windows-pc'en gør det meget bedre med tweaking, men Android-enhedernes downloadhastigheder er 25 % af de gennemsnitlige downloadhastigheder.“
  • “NordVPN har leveret deres FREMRAGENDE tjeneste til mig i over 2 år. Tak, dette fungerer.“
  • “pålidelig, hurtig, fantastisk support ..... Det er en skam, at Nord er ikke også kan tilberede min middag. Måske med den næste opdatering. Varmt anbefalet!“
Få NordVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.nordvpn.com/specialtilbud