Offentliggørelse af annoncør

CyberGhost VPN Anmeldelse

9,5
Fremragende
Vores dom: Med 15 års ekspertise er Cyberghost VPN vores bedste valg, hvis du vil beskytte dine personlige data fra myndigheders og hackeres nysgerrige øjne.
Få CyberGhost VPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.cyberghostvpn.com/specialtilbud

Sammendrag af anmeldelse

Den rumænsk-baserede VPN-udbyder, CyberGhost, har eksisteret i 8 år og blev for et par år siden købt af Robert Knapp og Crossrider Limited. De har hovedsæde i Bukarest, Rumænien og har 55 medarbejdere og over 15 millioner brugere over hele verden. CyberGhost VPN har alle de funktioner, du forventer, såsom en kill switch-funktion, OpenVPN, AES 256-bit kryptering og en streng politik om ingen logning. Alt dette sammen med tjenestens rumænske jurisdiktion sikrer, at dine oplysninger er sikre. CyberGhost VPN har fra og med 2018 øget antallet af samtidige forbindelser til op til syv enheder.

Persondatapolitik / Anonymitet

Det er uheldigt, at mange VPN-udbydere reklamerer for "ingen logning", men når man læser det, der står med småt, kunne det ikke være længere fra sandheden. Heldigvis har CyberGhost VPN virkelig en meget streng politik om ingen logning, og tjenesten tilbyder også ekstrafunktioner såsom kill switch og annonce- og sporingsblokkere. CyberGhost offentliggør endda en årlig gennemsigtighedsrapport på deres website! En anden vigtig ting at overveje er det europæiske datalagringsdirektiv, der giver EU-medlemmer mulighed for at gemme borgernes telekommunikationsdata i mindst 6 måneder til 1 år. Dette direktiv gælder ikke for Rumænien, så du behøver ikke bekymre dig om, at tredjeparter snager i dit privatliv.

Hastighed og pålidelighed

De fleste er klar over, at internethastigheden falder, når du bruger en VPN-tjeneste. Dette skyldes primært krypteringsprocessen for dine internetdata, der gør alt sikkert. Men hvis du bruger en fremragende VPN-tjeneste, vil du kun opleve et mindre eller slet intet fald i hastighed. Når alt kommer til alt, hvem har tålmodighed til at surfe på nettet eller gamer, hvis forbindelsen konstant hakker? Vi udsatte CyberGhost VPN for hastighedsintensive aktiviteter såsom intensiv gaming for at afgøre, om tjenesten lever op til sit løfte om "højest mulig hastighed", og det gjorde den. Selvom forbindelses- og serverhastigheder varierer, er tjenesten stadig utroligt hurtig til dine daglige behov og giver mulighed for at tilpasse dine browsing- og andre aktiviteter uden at gå på kompromis med dit privatliv.

Platforme og enheder

CyberGhosts VPN-tjeneste er kompatibel med mange enheder, herunder Mac, Windows, Android og iOS. Hvis du kigger på deres websted, vil du se installationsvejledninger til forskellige platforme, herunder Linux, spilkonsoller og endda til routere og andre enheder. Derudover understøtter denne VPN også alle større protokoller, herunder OpenVPN, IPSec og L2Tp. For at gøre din oplevelse til en leg har CyberGhost VPN en dedikeret sektion til fejlfinding af problemer, du kan støde på, lige fra forbindelse og hastighed, konto, abonnement til andre problemer.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Serverplaceringer

CyberGhost VPN kan prale af hele 7.000 servere i 90 lande placeret over hele kloden, især i USA, Storbritannien, EU og Asien. Alle deres abonnementer inkluderer også ubegrænset trafik og båndbredde. En dedikeret IP er tilgængelig mod et minimalt ekstra gebyr.

AlbaniaAlgeriaAndorraArgentinaArmeniaAustraliaAustriaBahamasBangladeshBelarusBelgiumBosnia And HerzegovinaBrazilBulgariaCambodiaCanadaChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEgyptEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceGreenlandHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIran, Islamic Republic OfIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanKazakhstanKenyaLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacaoMacedoniaMalaysiaMaltaMexicoMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMoroccoNetherlandsNew ZealandNicaraguaNorwayPakistanPanamaPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussian FederationSaudi ArabiaSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaKoreaSpainSierra LeoneSwedenSwitzerlandTaiwanThailandUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited StatesVenezuelaViet Nam

Kundeservice

Problemet med mange VPN-tjenesteudbydere, som vi tidligere har gennemgået, ser ud til at være i kundeservice. Deres supportsider er enten for vanskelige at navigere, glitchy, utilstrækkelige eller ligefrem ubrugelige. CyberGhost udmærker sig inden for dette område. Denne del manglede tidligere, men har for nylig gjort betydelige forbedringer. Til at begynde med har de nu en 24/7 live chat support, som du nemt kan finde i nederste højre hjørne af websiden. Supporten er hurtig, og vi behøvede ikke vente længe, og supportagenten var direkte og hjælpsom. Der var ingen kopier og indsæt fremgangsmåder til ofte stillede spørgsmål, så det var bestemt en forfriskende kundeserviceoplevelse. Hvis din udfordring ikke er så presserende, kan du også finde et væld af oplysninger i tjenestens vidensbase, fejlfinding og ofte stillede spørgsmål. Du kan også indsende en forespørgsel ved blot at udfylde en formular, så bliver du kontaktet via e-mail. Alt i alt kan vi virkelig godt lide, hvordan de dækkede alt fra bunden, og hvis du ikke finder det, du leder efter i artiklerne, kan du nemt tale med en professionel for yderligere support.

Priser

CyberGhost VPN tilbyder et måned-til-måned-abonnement til $ 12,99 per måned, men hvis du virkelig vil have mest for pengene, vil det være klogt at binde sig til en af deres længerevarende muligheder. Tilmeld dig et årsabonnement, og den månedlige pris ryger ned til kun $ 5,99 per måned. Betal forud i 2 år, og du betaler kun $ 3,69 per måned. Betal for 3 år på forhånd, så betaler du kun $ 2,25 per måned, og du får 3 måneder gratis! Hvis du vælger den månedlige mulighed, får du en 14-dages "ingen spørgsmål stillet"-pengene-tilbage-garanti og 45 dage, hvis du vælger et abonnement, der er længere end et år. Dette er betydeligt længere, end hvad andre VPN-udbydere tilbyder, og det viser bare, hvor meget de tror på deres produkt.
Få CyberGhost VPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.cyberghostvpn.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på CyberGhost VPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
CyberGhost VPN Brugeranmeldelser
  • “OK“
  • “CyberGhost VPN er Bedst !!!!!!! “
  • “Elsker det er så let at bruge. Uden at nævne navne har jeg brugt andre VPN'er med vanskelige grænseflader, men det er nemt at navigere op Ghost. Det er nydeligt præsenteret, og kontakt er fantastisk, hvis du har problemer eller råd, god pris årligt, fungerer“
  • “Har aldrig svigtet mig en eneste gang. Uden tvivl den bedste VPN, du nogensinde vil finde.“
  • “Jeg begyndte at bruge VPN af hensyn til beskyttelse af persondata, men jeg indså snart, at det var så nyttigt for mig som en flersproget at være i stand til at få adgang til programmer rundt om i verden.“
Få CyberGhost VPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.cyberghostvpn.com/specialtilbud