Offentliggørelse af annoncør

Atlas VPN Anmeldelse

-
Tilbuddet er ikke tilgængeligt
Vores dom: Atlas VPN har muligvis det bedste tilbud, når det kommer til gratis VPN-tjenester med sin ubegrænsede båndbredde og stærke sikkerhedsprotokoller. Ikke overraskende bliver oplevelsen endnu bedre, når du abonnerer på deres premium-tjeneste.
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud

Resumé af anmeldelse

Atlas VPN blev først lanceret i januar 2020, men tjenesten har allerede taget mange VPN-brugere med storm. Tjenesten blev annonceret som en gratis VPN-tjeneste, der beskytter dit privatliv, ikke bombarderer dig med annoncer, ikke har en datagrænse og bruger kryptering af militær kvalitet. Kort sagt er tjenesten alt, hvad de fleste andre "gratis" VPN-brands ikke er, hvilket ærligt talt er meget forfriskende. Selvfølgelig er det sådan, at hvis du vil have adgang til optimerede og hurtigere servere, tilbyder Atlas VPN også en premium-version.

Denne VPN-udbyder er også ved at vokse rigtig hurtigt med over 570 servere fordelt over 17 lande efter blot et års drift. Forbindelserne er hurtige, pålidelige og sikre med en IPv6-protokol og beskyttelse mod DNS- og WebRTC-lækager. Appsene er kompatible med Windows, macOS, Android, iOS og snart Chrome.

Vi synes også godt om, at Atlas indsamler en meget minimal mængde data. Faktisk er det sådan, at hvis du bruger den gratis version, behøver du ikke engang at registrere dig! Det lyder godt indtil videre, men lad os finde ud af, om denne tjeneste er så god, som den hævder at være.

Beskyttelse af personoplysninger/anonymitet

Atlas VPN kører på en branchestandardkombination af AES-256 og IPSec/IKEv2 for at sikre sin webtrafik. Denne kombination er praktisk talt ubrydelig, så du ikke behøver at bekymre dig om hackere, der får fat i dine oplysninger. Hvad med Atlas VPN, hvor mange af dine data gemmes? I henhold til deres persondatapolitik:

"Vi er VPN-udbyder uden logfiler: Vi gemmer ikke din rigtige IP-adresse, og vi gemmer ingen oplysninger, der identificerer, hvad du browser, ser eller gør online via VPN-forbindelsen. De eneste indsamlede oplysninger er grundlæggende analyser for at sikre en god tjeneste til alle vores brugere. Det betyder også, at vi ikke har nogen data at dele med retshåndhævende og offentlige myndigheder, der anmoder om oplysninger om, hvad du brugte din VPN-forbindelse til.”

Nå, det er meget betryggende, især da Atlas VPN er under "5 Eyes"-aftalen. Med denne politik for logning af data har tjenesten ingen data at udlevere til regeringer eller retshåndhævende myndigheder. Derudover har Atlas VPN også en Kill Switch for at beskytte dig mod datalækager i tilfælde af, at forbindelsen afbrydes. En anden praktisk funktion er "SafeBrowse", som advarer dig, når du er ved at åbne et ondsindet eller potentielt skadeligt websted. I skrivende stund er Kill Switch- og SafeBrowse-funktionerne dog kun tilgængelige på Android- og iOS-apps.

Hastighed og pålidelighed

For at teste Atlas VPN's hastighed og pålidelighed brugte vi tjenesten i flere uger, ikke kun til videokonferencer og download, men også til online-gaming og normal browsing. Før vi oprettede forbindelse til en server, havde vi normalt en gennemsnitlig downloadhastighed på 49 Mbps og en uploadhastighed på 7 Mbps. Der var knapt nogen forskel, da vi oprettede forbindelse til en lokal server, og vores downloadhastighed forblev stabil – i gennemsnit ved 41 Mbps, og uploadhastigheden lå omkring 4 Mbps. Ikke overraskende faldt hastighederne lidt, så snart vi skiftede til en server i USA (vi var et sted i Europa på tidspunktet for denne anmeldelse). Den grundlæggende downloadhastighed på 49 Mbps faldt til omkring 37 Mbps, mens upload-hastigheden faldt til 3 Mbps. Samlet set var vores oplevelse mere end tilfredsstillende. Vær dog opmærksom på, at hastighedstestene blev udført på en premium-konto.

Platforme og enheder

Atlas VPN er kompatibel med din mobiltelefon, tablets, bærbare computere og stationære computere og understøtter en række platforme, herunder Android, iOS, macOS og Windows. Lige nu fungerer Atlas VPN ikke på OSX-klienter.

windowsmacandroidios

Serverplaceringer

I øjeblikket har Atlas VPN i alt 573 servere i 17 lande: Australien, Østrig, Belgien, Canada, Danmark, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Norge, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og USA.

AustraliaGermanyNetherlandsSpainAustriaHong KongNorwaySwedenBelgiumHungaryPolandSwitzerlandCanadaIndiaRomaniaUnited Arab EmiratesCzech RepublicIrelandSerbiaUnited KingdomDenmarkItalySingaporeUnited StatesFranceJapanSlovakia

Kundeservice

Atlas VPN har et omfattende FAQ-afsnit under fanen HJÆLP. Artiklerne er ikke velorganiserede, selvom søgefeltet var nyttigt til at finde det, vi havde brug for. Hvis det ikke hjælper, kan du altid sende Atlas en e-mail på support@atlasvpn.com. Hvis du abonnerer på premium-tjenesten, skal du bare logge ind, så har du adgang til personlig 24/7 kundesupport.

Prissætning

Lad os først diskutere forskellene mellem det gratis og det betalte abonnement. Den gratis version giver dig dybest set ubegrænset båndbredde, datakryptering og indkapsling samt begrænset adgang til kun tre steder: USA, Japan og Australien. Over for dette står, hvad du kan få fra et premium-abonnement:

• Mere end 20 lokationer på verdensplan og mere end 500 servere
• 24/7 kundesupport
• Samtidig brug af premium-tjenester på et ubegrænset antal enheder
• SafeBrowse-funktion og sikkerhedstjek
• Mere ydeevne med høj hastighed og ubegrænset båndbredde

Nu, hvor vi har fået det på plads, så lad os diskutere priserne. De månedlige omkostninger er ikke ligefrem konkurrencedygtige med $ 9,99, når man tænker på, at den gennemsnitlige månedlige abonnementsafgift for en VPN-tjeneste er omkring $ 5. Prisen går dog betydeligt ned, hvis du tegner et årsabonnement til $ 2,49 om måneden, og den reduceres til sølle $ 1,39 om måneden, hvis du betaler forud i 3 år. Selvom det ikke er den allerbilligste, er det værd at bemærke, at Atlas VPN ikke har nogen grænser for antallet af enheder, der er tilsluttet en premium-konto. Dette betyder, at du ikke behøver at købe et yderligere abonnement for at dække alle dine enheder i husstanden!
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på Atlas VPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud