Ansvarsfraskrivelse

Ansvar for indhold

Indholdet af vores sider blev skabt med stor omhu. Vi kan dog ikke garantere nøjagtigheden, fuldstændigheden og rettidigheden af indholdet. Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på dette websted i henhold til generel lovgivning. Vi er dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller undersøge omstændigheder, der indikerer en ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i henhold til generel lovgivning forbliver upåvirket. Ansvar i denne henseende er dog kun relevant fra det øjeblik, man kender til en bestemt overtrædelse. Efter meddelelse om overtrædelser fjerner vi dette indhold med det samme.

Ansvar for eksterne links

Vores tilbud indeholder links til eksterne websteder fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Indholdet på de linkede sider er altid den respektive udbyders eller operatør af sidernes eget ansvar. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet, hvor der blev oprettet links. Ulovligt indhold blev ikke identificeret på tidspunktet, hvor der blev oprettet links. En permanent indholdskontrol af de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete beviser for en lovovertrædelse. Efter meddelelse om overtrædelser fjerner vi sådanne links med det samme.

Ophavsret

Indholdet og værkerne på disse sider oprettet af webstedsoperatørerne er underlagt britisk lovgivning om ophavsret. Kopiering, behandling, distribution og enhver form for udnyttelse uden for ophavsrettens grænser kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug. For så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, gælder tredjeparts ophavsret. Særligt er tredjeparters indhold blevet markeret som sådan. Hvis du mener, der foreligger en overtrædelse af ophavsrettigheder eller andet, beder vi dig om at underrette os. Efter meddelelse om overtrædelser fjerner vi sådant indhold med det samme.