Hvordan vi anmelder den bedste VPN-software


Det er vigtigt at købe den bedste VPN-software til dine behov.

Derfor vil vi være 100 % gennemsigtige med hensyn til, hvordan vi tester og anmelder, og hvilke metoder vi har brugt til at vælge de bedste VPN-programmer i 2024.

Vi bruger 5 forskellige faktorer til at beregne en samlet score og beslutte, hvilken VPN-software, der gør kommer på vores top 10-liste. Alle disse 5 faktorer spiller en rolle, men ikke alle er lige vigtige.

Derfor varierer vægtningen i slutresultatet alt efter de faktorer, vi testede.

Her er de 5 vigtigste faktorer og deres relative vægt i vores testproces:

1. Sikkerhed: Vigtigst med en vægt på 35 %. Vi valgte VPN-tjenester, der har kryptering af militær kvalitet, en række protokoller (OpenVPN, L2TP, IKEv2 og mere), DNS-lækagebeskyttelse og en kill switch-funktion.

2. Antal servere og placeringer: Dette er vigtigt, så du kan surfe hurtigt, hvor som helst og anonymt. Vi gav denne faktor en vægt på 25 % i vores samlede score.

3. Yderligere funktioner og enhedskompatibilitet: Dette inkluderer funktioner som en politik om ingen logning, apps til pc, Mac, iOS og Android, split tunneling og mere. Vi gav denne faktor en vægt på 20 % i vores samlede score.

4. Værdi for pengene: For det meste, som med alt i livet, får du det, du betaler for. De fleste VPN-tjenester er prissat ens, så vi gav denne faktor en vægt på 10 %.

5. Brugeranmeldelser: Selvom de er vigtige, kan disse ofte være vildledende, da vi alle håndterer og forstår teknologi forskelligt. Vi gav dette en vægt på 10 % i vores samlede score.

For at beregne en score for yderligere funktioner, enhedskompatibilitet og værdi for pengene analyserede vi tilbuddene fra alle de forskellige VPN-udbydere, som vi testede. Disse oplysninger hentes bedst direkte fra kilden.

Oplysningerne om brugeranmeldelser kommer fra TrustPilot, Google Play og vores egne brugeranmeldelser.

Hvad angår pris, er vores primære bekymring fleksibilitet og værdi. Tjenester, der kun tilbyder et enkelt, dyrt abonnement er ikke en god mulighed. Vi lever i en tid med ??à la carte-tjenester, hvor de fleste forbrugere er vant til månedlige betalinger.

Det gennemsnitlige månedlige gebyr for de 10 bedste VPN-tjenester, vi har anmeldt, er i skrivende stund omkring $ 9,80. Mange kommer under det beløb, og nogle få går over. Dem, der koster mere, er naturligvis nødt til at retfærdiggøre deres store prisseddel.

Værdien er lidt vanskeligere, men vi mener, at et enkelt VPN-abonnement skal opfylde visse kriterier. Det skal omfatte dækning af mindst fem samtidige enheder, hvilket er gennemsnittet for branchen. Det skal fungere på flere platforme, herunder mobilenheder. Og et enkelt abonnement skal fungere på forskellige platforme - det vil sige at betale for et abonnement til din Mac også skal give dig iPhone VPN-funktionalitet. Hvis VPN-tjenesten tvinger dig til gøre alle mulige krumspring og betale ekstra for at sikre alle de forskellige enheder i dit hjem, er det ikke en god værdi.