Offentliggørelse af annoncør

Zenmate VPN Anmeldelse

-
Tilbuddet er ikke tilgængeligt
Vores dom: ZenGuards ZenMate VPNs enkle og ligefremme brugergrænseflade gør tjenesten til et solidt valg for VPN-nybegyndere, der ikke ønsker noget bøvl.
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud

Sammendrag af anmeldelse

ZenMate blev etableret så sent som i 2013 og blev hurtigt en af de mest populære VPN-udbydere, hovedsagelig på grund af tjenestens hurtige forbindelse og intuitive grænseflade. ZenMate har i øjeblikket hovedsæde i Berlin, Tyskland, og fejrede for nylig en stor milepæl ved at nå 45 millioner installationer over hele verden.

ZenMate leverer en VPN-forbindelse ved hjælp af en IPsec-protokol og er tilgængelig via en desktop-klient, browserudvidelse eller mobilapp. Nogle af højdepunkterne inkluderer dens 100 % garanterede politik om ingen logning, over 3.600 servere i 74+ lande, indbygget DNS-lækagebeskyttelse og kill switch-funktion.

Mange brugere, herunder de ikke-tekniske, vil finde tjenesten let at bruge med masser af funktioner, tilstrækkeligt med landeplaceringer og hastigheder. Hvis du leder efter en VPN-tjeneste til browsing og generel sikkerhed, er ZenMate absolut værd at tjekke ud.

Persondatapolitik / Anonymitet

ZenMate er meget opmærksom på anonymitet og persondatabeskyttelse. Til at begynde med understøtter ZenMate avancerede krypteringsstandarder eller AES (Advanced Encryption Standards). Bare for at give dig en ide om, hvor sikkert dette er, er det den samme krypteringsmetode, der bruges af USAs regering og Fortune 500-virksomheder. Deres browserudvidelser bruger AES 128-bit kryptering, mens mobil- og desktop-klienter bruger AES 256-bit.

Med hensyn til sikkerhedsprotokoller tilbyder ZenMate VPN 1Kev2, L2TP og OpenVPN, hvilket gør tjenesten til en af de mest alsidige VPN-tjenester derude. Med OpenVPN-softwaren kan du nu bruge Zenmate sammen med dine stationære computere, mobile platforme og webbrowsere.

Kill switch-funktionen er et andet must-have, som denne tjeneste med glæde leverer. Det er en sikkerhedsforanstaltning, der automatisk afslutter din session i det øjeblik, dit signal bliver usikret. Dette giver et ekstra beskyttelseslag ved at sikre, at dine private og følsomme data aldrig kompromitteres.

ZenMate hævder også at følge en streng politik om ingen logning og fastholder, at alle dine online-aktiviteter forbliver anonyme, i det øjeblik du trykker på knappen i deres app. Dette betyder, at du kan være rolig, så ingen ubehagelige individer får færten af din browserhistorik eller følsomme data. Du vil også være glad for at vide, at annoncører ikke kan bruge dine præferencer og personlige oplysninger til at bombardere dig med annoncer baseret på din browserhistorik og interesser.

Hastighed og pålidelighed

Hader du det ikke, når du prøver at se et website, men det tager oceaner af tid at indlæse websitet? Heldigvis ofrer ZenMate VPN ikke forbindelseshastigheden. For at få den bedste browseroplevelse skal du selvfølgelig oprette forbindelse til en server, der er tættest på din fysiske placering. Vi testede ZenMate VPN ved hjælp af SpeedTest og forsøgte at oprette forbindelse til den amerikanske server placeret halvvejs på den anden side af kloden. Vores hastighed inden brug af VPN-tjenesten var 12,62 Mbps til download og 0,85 Mbps til upload. Forbindelsen til en amerikansk server resulterede i et hastighedstab på 2,91 Mbps, hvilket stadig er godt nok til videokonferencer.

Platforme og enheder

En enkelt ZenMate-konto tilbyder beskyttelse til et ubegrænset antal enheder og er kompatibel med iOS, Android, macOS, Windows og OpenVPN. Tjenesten understøtter flere browsere som Chrome, Firefox, Opera og nogle Chromium-baserede browsere. På grund af sin OpenVPN-protokol kan du installere ZenMate på en lang række spilkonsoller og operativsystemer som Ubuntu og Raspberry Pi.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Serverplaceringer

Opret forbindelse til 3.600 servere i mere end 74 lande over hele verden. Hvad der er lækkert ved ZenMate VPN, er tjenestens Smart Locations-funktion, som giver dig mulighed for nemt at vælge en server, mens du er på et bestemt websted.

AlbaniaAlgeriaAndorraArgentinaArmeniaAustraliaAustriaBelgiumBosnia And HerzegovinaBrazilBulgariaCambodiaCanadaChinaCyprusCzech RepublicDenmarkEgyptEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceGreenlandHong KongHungaryIndiaIran, Islamic Republic OfIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanKazakhstanLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMexicoMongoliaMonacoMacaoNetherlandsNigeriaNorwayPanamaPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussian FederationSaudi ArabiaSerbiaSingaporeEl SalvadorSouth AfricaKoreaSpainSierra LeoneSwedenSwitzerlandTaiwanThailandTurkeyUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited StatesVenezuelaViet Nam

Kundeservice

En ting, du vil bemærke med det samme, når du klikker på ZenMates supportside, er den åbenlyse mangel på live chat-mulighed. Dette kan være afskrækkende for nogle, især hvis du har brug for hjælp til noget presserende. Vi prøvede deres kontaktformular og blev glædeligt overrasket over at få et svar på mindre end 15 minutter. Bortset fra det har siden dog masser af artikler om at komme i gang, funktionsspørgsmål, fejlfindingstrin og meget mere.

Priser

ZenMate tilbyder ikke en gratis prøveperiode, men den har en meget generøs pengene-tilbage-garantiperiode på 30 dage. I øjeblikket har den et premium-abonnement, der tilbydes i 3 niveauer: 1 måned, 1 år og 3 år. Det månedlige abonnement koster $ 10,99 / 10,99 € per måned, mens 6 måneders abonnementet koster $ 5,39 / måned ($ 32,34) eller 5,39 € / måned (32,34 €), hvis du er i Europa. Få mest værdi for pengene, når du betaler forud for et 18 måneders abonnement, da det månedlige gebyr reduceres til kun $ 2,22 / 2,22 €!
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på Zenmate VPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud