Offentliggørelse af annoncør

Private Internet Access Anmeldelse

9,8
Bedste samlet set
Vores dom: Ubetinget den mest sikre VPN, der er tilgængelig i dag. Det, der er tiltrækkende ved denne VPN-tjeneste, er dens politik om absolut ingen logning og tjenestens stærke forpligtelse til at bevare fuldstændig anonymitet online.
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud

Unikke fordele

• Streng politik om ingen logning
• Enormt netværk med 3.267+ gateways
• Understøtter 10 samtidige enheder
• Dopwnload store filer hurtigt og anonymt
• Brugervenlig grænseflade
• Omtales som den mest anonyme VPN-tjeneste

Virksomhedsbaggrund

Private Internet Access eller PIA blev grundlagt i 2010 af Andrew Lee og er et softwarefirma, der tilbyder et personligt virtuelt privat netværk eller VPN under samme navn. De har i øjeblikket hovedkontor i Great Lakes, i midtvesten af USA og har en medarbejderstab på mere end 50 personer. I november 2019 blev PIA købt af Kape Technologies, den samme virksomhed bag to andre konkurrerende VPN'er, Cyberghost og Zenmate.

VPN-funktioner

Private Internet Access tilbyder ubegrænset båndbredde, fildelingunderstøttelse og hævder også at blokere annoncer, malware og trackere. Det, der får folk til at vælge denne VPN-tjeneste, er imidlertid tjenestens strenge politik om ingen logning og stærke forpligtelse til at opretholde fuldstændig online anonymitet. Private Internet Access insisterer på, at tjenesten “ikke indsamler eller logger nogen trafik eller brug af dens Virtual Private Network (VPN) eller Proxy."

PIA beskytter også deres brugeres online privatliv ved at bruge krypteringsteknologi af militær kvalitet og industristandarden OpenVPN-protokol til at sikre og kryptere dine private oplysninger. Derudover tilbyder PIA også DNS-lækage, IP-lækagebeskyttelse, MACE-annonceblokering (ikke i iOS-app) og den vigtige kill switch-funktion, der sikrer, at din oprindelige IP-adresse aldrig afsløres online, hvis din VPN-tjeneste går ned. Det bedste ved alle disse? Du kan tilpasse PIA's sikkerhedsfunktioner i appen efter dine behov og præferencer!

Hvis din husstand har flere tilsluttede enheder, vil du være glad for at vide, at Private Internet Access giver dig mulighed for at bruge op til 10 enheder samtidigt med en enkelt konto. Det er det dobbelte af, hvad du får med de fleste VPN'er. PIA tilbyder også dedikerede apps til alle større platforme, herunder Windows, macOS, iOS, Android og Linux. Hertil kommer, at du kan konfigurere din router til at dække hele husstandens wi-fi-forbindelse gennem dens OpenVPN-funktion. Desuden tilbyder PIA også browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera og har en rimelig netværksstørrelse på mere end 3.267+ servere i 29 lande.

Platforme og enheder

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Serverplaceringer

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Priser

Sammenlignet med konkurrerende VPN-tjenester med lignende funktioner er Private Internet Access tilgængelig til en meget rimelig pris. I skrivende stund kan du kun abonnere månedligt til $ 9,99 eller $ 5,99, hvis du tilmelder dig i 6 måneder. Du får mest ud af pengene, når du betaler for et år på forhånd, da prisen falder til kun $ 3,33 per måned. Det eneste, der dog kan afskrække dig, er fraværet af en gratis prøveperiode. I stedet tilbyder PIA en pengene-tilbage-garantiperiode på 30 dage. Med andre VPN-tjenester får du kun en refusion. Det er det hele. PIA er meget mere generøs. Lad os fx sige, at du købte et abonnement, annullerede og fik en refusion. Tre måneder senere besluttede du at prøve tjenesten igen for så blot at annullere igen. Så længe du stadig er inden for garantiperioden, kan du få en anden refusion.

Brugervenlighed og ydeevne

Ved første øjekast tror du måske, at appen er designet til mere teknisk kyndige, men appen har faktisk en meget intuitiv grænseflade. Installationen er temmelig hurtig, og vi fik alt sat op i et øjeblik. Som vi tidligere har nævnt, kan du tilpasse appen, så den passer til dine behov, og den er også tilgængelig på 19 forskellige sprog. Og åh, hvis du er den glemsomme type, kan du vise appen i dens detaljerede visningstilstand, der inkluderer en påmindelse om, hvor mange dage du har tilbage af dit abonnement.

Hastighed og pålidelighed

En anden vigtig overvejelse er afgjort hastighed og pålidelighed, så vi besluttede at sætte PIA på prøve ved at oprette forbindelse til flere af tjenestens tilslutningssteder. Efter registrering af forbindelsestiden, verificering af serverplacering via geolokalisering og kørsel af pingtests var resultaterne på plads, og vi var imponeret. Resultaterne af placeringstest viste, at hver server matcher den oplyste placering. For så vidt angår forbindelsestider, klarede Private Internet Access sig virkelig, rigtig godt. Da vi testede andre VPN'er, nåede de fleste i gennemsnit en hastighed på mellem 150-200 Mbps, men PIA overraskede os med en gennemsnitshastighed på 314 Mbps og med den hurtigste forbindelseshastighed med 452 Mbps. Der er et næppe mærkbart fald på kun omkring 4 %, når denne VPN er tændt.

Kundesupport

PIAs supportside er meget ligetil og nem at navigere. Der er en Knowledge Base-fane med masser af ressourcer samt en Guides-fane, der indeholder mange let tilgængelige installationsvejledninger og fejlfindingstrin. Private Internet Access tilbyder også support døgnet rundt på engelsk med live chat-adgang mellem 9.00 - 18.00 mandag til fredag MST. Du kan også kontakte dem via e-mail, og de svarer normalt ret hurtigt.

Bundlinjen

Private Internet Access tilbyder en robust VPN-tjeneste med masser af avancerede funktioner, en brugervenlig grænseflade og samtidige forbindelser på op til 10 enheder. Tjenesten kører på næsten alt med en imponerende ydelse til en rimelig pris. Hvis der er noget at klage over, skulle det være manglen på en gratis prøveperiode. De har dog en 30-dages garanti, så du nemt kan få dine penge tilbage, hvis du ombestemmer dig.
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på Private Internet Access
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
Private Internet Access Brugeranmeldelser
  • “Let at opsætte og bruge, ingen indvirkning på hastigheden. Anbefales“
  • “Jeg havde brug for en VPN. Efter at have undersøgt og snakket med forskellige folk besluttede jeg mig for PIA. Den fungerer bare godt til vores behov. Ingen klager, og omkostningerne er rimelige efter min mening.“
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud