Offentliggørelse af annoncør

Surfshark Anmeldelse

8,9
Meget godt
Vores dom: Selvom Surfshark muligvis er en ny konkurrent i rækken af topbedømte VPN'er, er det stadig en ganske kraftfuld tjeneste. Denne VPN tilbyder ubegrænset digital frihed, imponerende hastigheder og pålidelig sikkerhed.
Få Surfshark - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.surfshark.com/specialtilbud

Sammendrag af anmeldelse

Surfshark blev grundlagt i 2018 og er en af de yngste aktører i VPN-branchen. På trods af at det er en relativt ny udbyder, klarede Surfshark sig rigtig godt i hastighedstests, beskyttelse af privatliv og sikkerhed. Med sin AES-256-kryptering, OpenVPN og IKEv2-support håndhæver Surfshark også en streng politik om ingen logning samt en kill switch-funktion for at holde dine oplysninger sikre, hvis din forbindelse afbrydes.

Derudover understøtter tjenesten split tunneling, VPN-kæde samt URL og adblocking. Nåh ja, fik vi nævnt, at Surfshark nu har i alt 1.040+ servere i 61 lande? Og i modsætning til andre VPN'er, der begrænser antallet af enheder, tillader Surfshark et ubegrænset antal af samtidige enhedsforbindelser med et enkelt abonnement! Dette er bestemt en stærk kandidat, hvis du er på markedet efter en budgetvenlig, hurtig, pålidelig og langsigtet VPN-tjeneste.

Persondatapolitik / Anonymitet

Surfshark mangler heller ikke noget med hensyn til sikkerhed. Tjenesten tilbyder alt det grundlæggende, som du er kommet til at forvente, såsom DNS-lækagebeskyttelse, automatisk kill switch, sikker kryptering og deres helt egen version af en dobbelt VPN kaldet MultiHop, som giver et ekstra lag af beskyttelse. Surfshark tilbyder også en masse ekstraudstyr såsom HackLock-funktionen, der advarer dig i tilfælde af datalækage samt en CleanWeb-funktion, der effektivt bekæmper enhver sporing, phishing eller malware-trussel.

Hvis du er træt af at se tilfældige annoncer, der dukker op hver gang du er online, vil du være glad for at vide, at tjenesten nu tilbyder et specielt søgeværktøj, der ikke gemmer din browserhistorik. Dette betyder, at annoncører ikke kan bruge dine præferencer og browserhistorik til at bombardere dig med skræddersyede reklamer. Og ja, Surfshark fungerer i Kina, men den nødvendige manuelle opsætning kan være en udfordring. Men hvor der er vilje, er der vej. Vi vil dog altid være forsigtige med at prøve at bruge nogen som helst VPN-tjeneste i Kina.

En af de mere vigtige bekymringer vedrørende privatlivets fred og VPN'er er, om udbyderen gemmer logfiler eller ej. Surfshark indsamler nogle oplysninger, såsom din e-mailadresse, adgangskode og faktureringsoplysninger, men disse er kun nødvendige for at vedligeholde din konto. Tjenesten indsamler ikke sessionsoplysninger, IP-adresser, brugt båndbredde, browserhistorik, netværkstrafik og forbindelsestidsstempler. Denne VPN-udbyder er også placeret på de persondatavenlige Britiske Jomfruøer, hvilket betyder, at den er uden for Eyes Alliance-jurisdiktionen. Hvis der er en ting at bekymre sig om, er det, at tjenesten muligvis indsamler tredjeparts annonceringsidentifikatorer til markedsføringsformål, men du kan nemt afhjælpe dette ved at fravælge dette dine appindstillinger.

Hastighed og pålidelighed

Generelt kan du forvente et lille tab af hastighed, når du bruger en VPN-tjeneste afhængigt af hvor stærk krypteringsmetoden er. Imidlertid bør dette tab ikke være for drastisk. Når alt kommer til alt, hvad er der ved en VPN, hvis du knapt kan surfe på nettet på grund af for meget forsinkelse og buffering? Heldigvis fungerede Surfshark rigtig godt i alle vores tests.
Før vi forsøgte at oprette forbindelse til nogen af deres servere, havde vi en downloadhastighed på omkring 40,70 Mbps. Hastigheden faldt til 25,40 Mbps, mens den var tilsluttet den amerikanske server og omkring 20,07, når vi brugte en britisk server. Hastigheden er stort set konstant og stadig hurtig nok til problemfri brug og endda online gaming. Vi forsøgte at oprette forbindelse til en server i Asien, især Japan, og fik stadig en imponerende hastighed på 13,29 Mbps. Alt i alt var resultaterne fremragende, og vi bemærkede ingen forbindelsesfejl eller hastighedsfald under testene.

Platforme og enheder

Som vi tidligere har nævnt, er en ting, der adskiller Surfshark fra konkurrenterne, nemlig at tjenesten tilbyder ubegrænsede samtidige enheder med kun et abonnement. Surfshark tilbyder sikre browserudvidelser til Chrome og Firefox og er kompatibel med større platforme som macOS, Windows, iOS og Android. Hvis du vil bruge Surfshark til din Playstation, Xbox, Linux og spilkonsoller, kan du se på tjenestens website for de manuelle installationsvejledninger.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Serverplaceringer

Surfshark blev først etableret i 2018, og alligevel har den formået at opbygge et imponerende netværk af servere på meget kort tid. Denne VPN tilbyder nu 1.040+ servere i over 61 lande.

AlbaniaAustriaBelgiumBosnia And HerzegovinaBulgariaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLuxembourgMoldovaNetherlandsMacedoniaNorwayPolandPortugalRomaniaRussian FederationSerbiaSierra LeoneEl SalvadorSpainSwedenSwitzerlandUkraineUnited KingdomBrazilCanadaChileColombiaCosta RicaPanamaUnited StatesIsraelLibyan Arab JamahiriyaNicaraguaSouth AfricaTurkeyUnited Arab EmiratesAustraliaAzerbaijanHong KongIndiaIndonesiaJapanKazakhstanMalaysiaNew ZealandPhilippinesSingaporeKoreaTaiwanThailandViet Nam

Kundeservice

Surfsharks kundeservice er fantastisk. De har en 24/7 live chat-mulighed, som du kan finde lige på deres website. Du behøver ikke engang gå til deres hjælpeside! Vi forsøgte at indsende et spørgsmål, og vi skulle ikke vente længe. Efter mindre end et minut tog en repræsentant sig af vores forespørgsel på en høflig og professionel måde. Repræsentanten var venlig og informativ. Ud over live chat-indstillingen har Surfsharks supportside en videnbase fuld af vejledninger, generel info og almindelige faktureringsspørgsmål.

Priser

Surfshark tilbyder i øjeblikket 3 abonnementer. Et måned til måned abonnement er tilgængeligt for $ 11,95, mens et 12-måneders abonnement kun kan fås for $ 5,99 per måned. Det er 50 % besparelse lige der! Den bedste handel er dog det 2-årige abonnement, da den månedlige betaling reduceres til $ 1,99 per måned, hvilket gør dette til en af de billigste VPN-tjenester. Alle disse abonnementer er dækket af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.
Få Surfshark - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.surfshark.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på Surfshark
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
Surfshark Brugeranmeldelser
  • “Gør hvad der står på emballagen. Jeg har ikke nogen problemer, og det fungerer bare. 5/5“
  • “God pris, gode hastigheder, fungerer som forventet.“
  • “Surfshark er meget lydhør hurtig, nem at bruge og mange landevalg og god til pris“
Få Surfshark - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.surfshark.com/specialtilbud