Offentliggørelse af annoncør

SaferVPN Anmeldelse

-
Tilbuddet er ikke tilgængeligt
Vores dom: Brug en VPN til spil? Så er SaferVPN lige sagen. Lav score på latency betyder, at denne tjeneste er optimeret med tanke på dig. Mist aldrig din fordel på grund af lag og forsinkelser på tværs af netværket.
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud

Sammendrag af anmeldelse

SaferVPN er et forfriskende valg for alle på markedet, der er på udkig efter en sikker, hurtig og brugervenlig VPN-tjeneste. Først og fremmest tilbyder tjenesten en 24-timers gratis prøveperiode uden at kræve kreditkortoplysninger. Opsætningen er hurtig og nem, og du kan få desktop-applikationen til at køre på din bærbare computer på få minutter. Det har ingen revolutionerende funktioner eller noget, men tjenesten gør alt det grundlæggende rigtigt, og du vil elske det attraktive design både i desktop- og mobilapplikationen. Endvidere tilbyder tjenesten stærk kryptering, hurtige forbindelseshastigheder, et stort netværk og god kundeservice, så tjenesten har virkelig potentialet til at være en af de største aktører i branchen.

Persondatapolitik / Anonymitet

SaferVPN har en kill switch-funktion, der lukker din internetsession ned, hvis det sker, at VPN'en afbrydes. Dette er fantastisk til at beskytte din identitet og forhindre eventuelle IP-lækager. Tjenesten hævder at være en fuld VPN-udbyder uden logfiler, og de logger ikke din oprindelige IP-adresse, DNS-forespørgsler, VPN-IP-adresse, personoplysninger, browserhistorik eller metadata. Dette betyder, at du kan "søge som et spøgelse, når som helst og hvor som helst". Dette er en god nyhed for dem, der er forsigtige i forhold til den allestedsnærværende Big Brother.

Hastighed og pålidelighed

Hastighed og ydeevne er, hvor SaferVPN udmærker sig, da vi ikke bemærkede noget signifikant fald i uploadhastigheden, mens vi var tilsluttet tjenestens server. Tjenesten kan prale af lynhurtig hastighed, så vi satte os for at teste dette ved at oprette forbindelse til flere af tjenestens servere. Vi startede med en hastighed på 97,81 Mbps til download og 52 Mbps uploadhastighed. Forbindelsen til den amerikanske server resulterede i en downloadhastighed på 57,03 Mbps og en uploadhastighed på 23,07 Mbps. En server i EU gav os en downloadhastighed på 79,01 Mbps og en uploadhastighed på 27,87 Mbps. Slet ikke dårligt. Til sidst forsøgte vi at oprette forbindelse til en server i Asien, der jo er på den anden side af kloden, og vi opnåede en downloadhastighed på 1,29 Mbps, hvilket er godt nok til daglig browsing og chatting, men ikke meget andet...

Platforme og enheder

windowsmacandroidioschromefirefox

SaferVPN fungerer godt på alle større platforme som Windows, Mac, iOs og Android. Tjenesten understøtter også Firefox, Linux og andre routere. Brugere vil sætte pris på applikationernes enkelhed, mens de mere avancerede brugere vil sætte pris på, at grundlæggende VPN-konfiguration kan opdateres i applikationen. SaferVPNs Chrome-udvidelse fik til at være opmærksomme på dette potentiale, da tjenesten var den første af sin slags på markedet. Det åbner virkelig op for en verden af muligheder at have god VPN-beskyttelse, mens du browser eller morer dig online. Tjenesten er også en god mulighed for begyndere, fordi det bogstaveligt talt kun tager et enkelt klik at konfigurere alt fra installation til forbindelse!

Serverplaceringer

SaferVPN har i øjeblikket over 700 servere placeret i 34 forskellige lande, hvilket burde være mere end nok for den gennemsnitlige bruger. Det er korrekt, at andre tjenester kan tilbyde en mere omfattende dækning, men hvis du leder efter adgang til mere eksotiske placeringer end USA og Vesteuropa, er SaferVPN det bedste valg. De har servere i Mellemøsten og Afrika samt i asiatiske lande som Thailand og Indien.

United KingdomSpainNetherlandsCyprusSwitzerlandBelgiumIrelandFranceDenmarkHungaryFinlandSwedenPolandPortugalItalyAustriaGermanyRussian FederationRomaniaNorwayUnited StatesCanadaMexicoBrazilArgentinaIsraelSouth AfricaIndiaSingaporeJapanThailandHong KongAustraliaNew Zealand

Kundeservice

SaferVPNs supportside indeholder de mest almindelige supportspørgsmål om fejlfinding ved tilslutning og sikkerhed, fakturering, VPN-funktioner og konto sammen med generelle spørgsmål og ofte stillede spørgsmål. Du finder også trinvise vejledninger og hurtige referencevejledninger, der er oplistet efter platform, hvilket er meget praktisk. Derudover er der en live chat-knap integreret på deres webside, hvilket er meget nyttigt, hvis du har brug for øjeblikkelig support.

Priser

Når tjenesten nu praler af downloadhastigheder over gennemsnittet, vil du måske tro, at SaferVPN ikke er budgetvenlig. Helt forkert. Ikke alene bakker de deres abonnementer op med en omfattende 30-dages pengene-tilbage-garanti, men deres årsabonnementer er relativt billige. Deres månedlige abonnement er lidt pebret på $ 12,95 per måned, men du kan få den bedste værdi ved at tilmelde dig et længerevarende abonnement. Hvis du betaler forud for et år, sænkes det månedlige gebyr til $ 5,49, mens et 3-årigt abonnement betyder, at du kun betaler $ 2,50 per måned!
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på SaferVPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
SaferVPN Brugeranmeldelser
  • “Da jeg havde et problem, kom onlinerepræsentanten med en løsning hurtigt og effektivt, og problemet blev løst.“
  • “Meget effektiv, tydeligt forklaret, kyndig og mest hjælpsom. Fremragende tjeneste“
Få Private Internet Access - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.privateinternetaccess.com/specialtilbud