Top-10 VPN'er til mobilenheder i 2023

De bedste VPN'er til beskyttelse af privatlivet online og sikkerhed - testet og anmeldt af vores eksperter. Ved at klikke på produktnavnet på listen nedenfor, kan du nemt få opdaterede priser, tekniske specifikationer og yderligere oplysninger om hvert produkt. Alle VPN'er på vores liste er blevet testet og fundet kompatible med de førende mobilenheder.

Offentliggørelse af annoncør

årets produkt 2023
Gem 83 %
UP1
Private Internet Access
 • Prøv det med en 30-dage penge-tilbage-garanti
 • Over 3,000 servere i 25 lande på verdensplan
 • Den strengeste politik om ingen logning
 • Understøtter 10 enheder samtidigt
 • Omtales som den mest anonyme VPN-tjeneste
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFoxOpera
Shield 82 % af vores brugere vælger Private Internet Access
9,8
Bedst til mobil og tablet
81,53 kr.
Fra 13,86 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 83 %
2
CyberGhost VPN
 • Brugervenlig grænseflade med prækonfigurerede profiler
 • 7 samtidige VPN-forbindelser med hver løsning
 • VPN-servere i mere end 90 lande
 • Politik om ingen logning
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
9,5
Fremragende
88,00 kr.
Fra 14,96 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 49 %
UP3
ExpressVPN
 • Eksklusivt tilbud: Spar 49 % og prøv ExpressVPN 100 % risikofrit!
 • Superhurtig og meget sikker
 • Leveres med brugervenlige apps til alle enheder
 • Hurtig installation og brugervenlig
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
9,3
Meget godt
94,24 kr.
Fra 48,06 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK
Gem 82 %
4
Surfshark
 • En løsning til et ubegrænset antal enheder
 • Stor værdi for pengene
 • CleanWeb-annonceblokering
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti
WindowsMacLinuxAndroidiOSChromeFireFox
9,1
Meget godt
95,06 kr.
Fra 17,11 kr.
Besøg webstedet
Gem 81 %
5
Atlas VPN
 • Et af de bedste VPN-tilbud på markedet
 • Solide ekstra sikkerhedsfunktioner: Sikker søgning og e-mail-scanning
 • Branchens førende IKEv2-protokol med 256-bit kryptering
 • Et abonnement beskytter et ubegrænset antal!
WindowsMacAndroidiOS
8,8
Godt
73,63 kr.
Fra 13,99 kr.
Besøg webstedet
TILGÆNGELIGT PÅ DANSK

Hvorfor bruge en VPN-tjeneste?


Et virtuelt privat netværk (VPN) er en internetsikkerhedstjeneste, der giver brugerne adgang til internettet, som om de var tilsluttet til et privat netværk. VPN'er bruger kryptering til at oprette en sikker forbindelse gennem usikker internetinfrastruktur.

Hvordan hjælper VPN'er med at sikre data?Kryptering er en måde at skjule data på, så kun godkendte parter kan forstå oplysningerne. Kryptering tager læsbare data og ændrer dem, så de ser tilfældige ud for snagende øjne eller andre, der opfanger dem. På denne måde er kryptering som en "hemmelig kode".

En VPN fungerer ved at etablere krypterede forbindelser mellem enheder. Alle enheder, der opretter forbindelse med VPN’en, får krypteringsnøgler, og disse nøgler bruges til at kode og afkode alle oplysninger, der sendes mellem enhederne.

Denne kryptering indebærer, at VPN-forbindelser forbliver private, selvom de strækker sig på tværs af offentlig internetinfrastruktur. Forestil dig Victor shopper online fra sit hotelværelse. Antag nu, at en kriminel i hemmelighed har infiltreret hotellets netværksinfrastruktur og overvåger alle data, der passerer igennem (lidt ligesom at aflytte en telefonlinje). Victors data er stadig sikre på grund af VPN'en. Det eneste, den kriminelle kan se, er den krypterede version af de data, Jonh sender og modtager.

Når du foretager et køb eller en anden transaktion, eller når du har brug for at sende eller modtage følsomme oplysninger, vil en VPN forbedre din sikkerhed.

Har jeg brug for en VPN på alle mine enheder?Ja, du skal installere en VPN-klient på hver enhed, du vil bruge til at oprette forbindelse til VPN'en.

Heldigvis giver alle VPN'er, der anbefales på vores websted, dig mulighed for at tilslutte op til flere enheder via en konto.

Så uanset om du har en Windows PC, bærbar computer, Macbook, iPhone eller Android-mobil, kan du nemt bruge din VPN-konto med enhver enhed uden at skulle registrere dig og oprette en anden konto.

Hvordan vi vælger de bedste VPN'erVi testede, anmeldte og rangerede snesevis af de førende VPN-tilbud for at udarbejde denne liste over top-10. For at finde ud af, hvilke VPN'er der virkelig er dine penge værd, kiggede vi på funktionerne, omdømmet og priserne på hvert brand.

Hovedårsagen til at få en VPN i første omgang er sikkerhed. Derfor valgte vi VPN'er, der har kryptering af militær kvalitet, en række protokoller (OpenVPN, L2TP, IKEv2 og meget mere), DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch. Vi sammenlignede også hvert VPN-brands antal servere, og hvor de er placeret, samt deres hastighed og forsinkelse.

Vi kiggede derefter på brugervenlighed, kundesupport og anmeldelser via websteder som Trustpilot.

Endelig tjekkede vi prisen på hver VPN-tjeneste for at hjælpe os med at finde de bedste tilbud med den bedste værdi for pengene.

Ansvarsfraskrivelse


Ansvarsfraskrivelse: Topvpn.dk er en gratis tjeneste. Vi støttes af læsere og modtager kun provision fra de VPN-virksomheder, vi anbefaler på denne side, hvis du klikker på vores links og foretager et køb via vores side. Vi prøver at holde alle oplysninger på dette websted så opdaterede og friske som muligt, men vi kan ikke garantere, at dette altid vil være tilfældet. Alle priser på dette websted er baseret på USD, så der kan være små uoverensstemmelser på grund af valutasvingninger.