ProtonVPN Anmeldelse

8,6
Godt
Vores dom: Vores tests viser, at ProtonVPN tager din internetsikkerhed, persondata- og privatlivsbeskyttelse og frihed meget alvorligt. Tjenesten har veldesignede apps, der ikke kun er open source, men også undergår uafhængig revision. De langvarige abonnementer kan være dyrere end de fleste VPN-abonnementer, men du får ubegrænset båndbredde, robuste sikkerhedsfunktioner, et massivt servernetværk og meget mere.
Få ProtonVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.protonvpn.com/specialtilbud

Resumé af anmeldelse

I modsætning til nogle VPN'er, der blev skabt i garager og kældre, blev ProtonVPN udviklet af sikkerhedseksperter, ingeniører, forskere og udviklere ved CERN i 2014. Det startede med ProtonMail, som er verdens største, fuldt krypterede e-mailtjeneste, der gør alle dine e-mails næsten ulæselige for alle andre end modtageren - Ikke engang ProtonMail kan læse ProtonMail e-mails.

Gruppen stoppede dog ikke med en superkrypteret e-mailløsning og forbedrede beskyttelsen af privatlivet endnu mere med udviklingen af ProtonVPN. Oprindeligt skabt for at beskytte journalister og aktivister, der bruger ProtonMail, giver virksomheden nu med ProtonVPN masserne adgang til den samme beskyttelse af privatlivet og sikkerheden online.

ProtonVPN's sofistikerede sikkerhedsfunktioner såsom perfect forward secrecy, fuld diskkryptering og sikre kerneservere kan føles som om, den er skabt til embedsmænd eller politiske systemkritikere. Vores tests afslørede dog, at den er ret praktisk for almindelige mennesker som dig og mig.

ProtonVPN er fremragende til deltagelse i onlineundervisning, og ProtonVPN har ikke noget problem med at give dig adgang til din skoles netværk. Det samme gælder for dem, der arbejder hjemmefra. Handler du online? Vi brugte ProtonVPN til at finde gode tilbud ved at oprette forbindelse til servere i forskellige lande og sammenligne priser.

Alt i alt er vi tilfredse med hastigheden og ydeevnen. Tjenesten kan prale af over 1.000 servere, så du ikke behøver at bekymre dig om overbelastede servere og netværksoverbelastning. Den er kompatibelt med næsten alle enheder, og appsene er veldesignede og intuitive.

Beskyttelse af personoplysninger/anonymitet

Måske på grund af sin baggrund som CERN og MIT forskeres hjernebarn, er ProtonVPN's sikkerhedsfunktioner ikke til at spøge med. Før vi dykker dybere ned i sikkerhed, lad os først adressere ProtonVPN’s holdning til beskyttelse af persondata og privatlivets fred. ProtonVPN har en streng politik om ingen logning. Ifølge deres side om beskyttelse af personoplysninger gemmer de "ikke oplysninger om dine forbindelser eller de websteder, du besøger. For at sikre din konto og sikre, at det er dig, der logger ind, gemmer vi et enkelt tidsstempel af det seneste login på din konto. Heller ikke her gemmer oplysninger om, hvor du loggede ind fra, hvor længe du var logget ind, eller hvor du loggede ind fra..."

Du kan se denne politik i aktion i deres årlige gennemsigtighedsrapporter, der afslører tilfælde af juridiske anmodninger om abonnentdata. Derudover er ProtonVPN baseret i Genève, Schweiz - et land kendt for schweiziske banker og dets stærke beskyttelse af persondata og privatlivets fred i lovgivningen. Det er sikkert at sige, at ProtonVPN bare kan være den bedste ud fra et privatlivsperspektiv.

Med hensyn til sikkerhed mangler ProtonVPN heller ikke noget. Tjenesten har alle de sædvanlige protokoller, du måske allerede kender: AES-256-kryptering, IKEv2/IPSec og OpenVPN. Deres Perfect Forward Secrecy-funktion garanterer, at dine onlinetransaktioner er sikre, mens AdBlocker (NetShield) beskytter dig mod malware, webstedstrackere og påtrængende annoncer.

Det, der gør ProtonVPN unik, er dens Secure Core-funktion, der holder din forbindelse sikker ved automatisk at dirigere din trafik gennem flere servere før dens faktiske destination. Derudover er alle tjenestens apps open source, så alle kan kontrollere og sikre, at der ikke foregår noget skjult i programkoden.

Hastighed og pålidelighed

Der sker normalt en afbalancering mellem en VPN's kryptering og latenstid; jo højere krypteringsniveau, des mere reduceres internethastigheden. Dette er dog ikke rigtig tilfældet med ProtonVPN. Før vi oprettede forbindelse til nogen af deres servere, havde vi en downloadhastighed på omkring 54 Mbps. Efter at have oprettet forbindelse til en nærliggende amerikansk server faldt hastigheden til 39 Mbps og ca. 35 Mbps, da vi oprettede forbindelse til en britisk server. Selv efter at have skiftet til servere i lande, der er placeret over hele verden som Hong Kong og Japan, fik vi stadig en anstændig hastighed på omkring 20 Mbps. Vi oplevede nogle enkelte afbrydelser, hvilket kan være lidt irriterende, men med flere tusinde servere at vælge imellem, bør det ikke være et problem. Konklusionen er, at hastigheden er høj nok til både normal browsing, gaming og alt andet.

Platforme og enheder

ProtonVPN understøtter flere platforme og har indbyggede apps til Windows, Mac, iOS og Android. Der er også en beta-app til de fleste Linux Debian-baserede distributioner og Fedora 33 og installationsinstruktioner til forskellige routere. Afhængigt af hvilket abonnement, du tegner, kan antallet af samtidigt forbundne enheder variere fra 1 til 10.Serverplaceringer

Selvom tjenesten kun har eksisteret i syv år, har ProtonVPN formået at opbygge en imponerende serverpark. Med et netværk på 1.237 servere i 55 lande tilbyder ProtonVPN omfattende dækning på tværs af amerikanske og europæiske lande. Tjenesten fungerer også på steder, du mindst ville forvente det, såsom i Indien, Kina, De Forenede Arabiske Emirater, Hong Kong og andre områder, der normalt ignoreres af VPN-udbydere.

United Arab EmiratesArgentinaAustriaAustraliaBelgiumBulgariaBrazilCanadaSwitzerlandChileColombiaCosta RicaCyprusCzech RepublicGermanyDenmarkEstoniaSpainFinlandFranceGreeceHong KongHungaryIrelandIsraelIndiaIcelandItalyJapanKoreaLithuaniaLuxembourgLatviaMoldovaMexicoMalaysiaNetherlandsNorwayNew ZealandPeruPolandPortugalRomaniaSenegalRussian FederationSwedenSingaporeSloveniaSlovakiaTurkeyTaiwanUkraineUnited KingdomUnited StatesSouth Africa

Kundeservice

ProtonVPN har muligvis ikke support døgnet rundt, men vi var tilfredse med deres billetsystem. Vi sendte dem en besked via en onlineformular og blev overrasket over at høre tilbage på mindre end en dag. Dette er ganske forfriskende i betragtning af, at de fleste andre udbydere tager et par dage, hvis vi er heldige. Derudover har de et FAQ-afsnit med nyttige oplysninger om downloads og opsætninger, fejlfinding og meget mere.

Prissætning

I modsætning til, hvad der ellers synes at være standarden for VPN-tjenester, opererer ProtonVPN med en differentieret abonnementstjeneste. Dette fungerer faktisk i brugerens favør, da det giver mere fleksibilitet og giver dig mulighed for kun at betale for det, du har brug for. ProtonVPN tilbyder i øjeblikket tre forskellige abonnementer. Basic-planen koster $ 4 måned og inkluderer 2 VPN-forbindelser, adgang til servere i 55 lande, højhastighedsforbindelse, streng politik om ingen logning og Adblocker (NetShield).

Ved at opgradere med $ 4 mere får du Plus-abonnementet, som indeholder tre ekstra VPN-forbindelser plus Secure Core VPN, TOR over VPN-funktion. Visionary-abonnementet kan være lidt dyrt for en gennemsnitlig bruger til $ 24/måned, men det giver dig alt, der følger med Plus-abonnementet, og det hæver antallet af samtidige forbindelser til 10 enheder. Hvad du virkelig betaler for her er det øverst betalingsniveau fra ProtonMail - 20 GB lagerplads, 50 e-mail-aliasser, 10 e-mail-domænesupport og 5 brugere på en enkelt konto. Derudover inkluderer dit abonnement et sikkert adressekartotek, privat ProtonCalendar og det kommende ProtonDrive-filskab. Hvis du ikke rigtig ser et behov for en uber-privat e-mail-løsning, er Plus-planen mere end nok.
Få ProtonVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.protonvpn.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på ProtonVPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
ProtonVPN Brugeranmeldelser
    Få ProtonVPN - Beskyt dit privatliv!
    Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
    www.protonvpn.com/specialtilbud