Offentliggørelse af annoncør

ExpressVPN Anmeldelse

9,3
Meget godt
Vores dom: En af de bedste allround VPN-tjenester. Superhurtig og sikker med over 3.000 servere i mere end 90 lande. At sige, at vi anbefaler ExpressVPN, er en underdrivelse ...
Få ExpressVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.expressvpn.com/specialtilbud

Sammendrag af anmeldelse

ExpressVPN er en virtuel privat netværkstjeneste, der er ejet af Express VPN International Ltd. Den har i øjeblikket hovedkvarter i Tortola, De Britiske Jomfruøer og har omkring 201-500 ansatte.

Hvis du er på udkig efter online privatlivsbeskyttelse og anonymitet, så er ExpressVPN dit bedste bud. Tjenesten tilbyder det højeste niveau af kryptering uden lækager, nogle fantastiske sikkerhedsfunktioner, en politik om ingen logningspolitik, der vil holde dig fuldstændig anonym, og de er placeret i en privatlivsvenlig jurisdiktion.

Tjenesten er også hurtig og pålidelig, når det kommer til browsing, gaming eller hvad det nu er, du laver online. Du vil også blive begejstret for at vide, at ExpressVPN fungerer sammen med Tor for yderligere at sikre dit privatliv. Og det heles rundes af med, at denne VPN-tjenesteer kompatibel med næsten alle enheder og har et af de mest imponerende kundeservice- og supportsystemer i branchen.

Privatlivsbeskyttelse/anonymitet

I henhold til deres privatlivspolitik hævder ExpressVPN, at de "..ikke indsamler logfiler over dine aktiviteter, og dette omfatter ingen logning af browserhistorik, trafikdestination, dataindhold eller DNS-forespørgsler. Vi gemmer heller aldrig forbindelseslogfiler, hvilket betyder ingen logfiler over din IP-adresse, din udgående VPN IP-adresse, forbindelsestidsstempel eller sessionsvarighed".

Ifølge tjenesten vil den ikke sælge dine personoplysninger til tredjeparter. Personoplysninger såsom din e-mailadresse og betalingsdata indsamles kun for at oprette og vedligeholde din konto. Der er heller ingen grund til at bekymre sig om, at dine data bliver hacket, da de bruger meget avancerede funktioner som fx perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, VPN split tunneling, AES 256-bit kryptering og mere.

Hastighed og pålidelighed

Som du sikkert har indset nu, viser ExpressVPN sig at være et rigtig godt valg, men spørgsmålet er, om tjenesten virkelig er hurtig? Vi stoler ikke blindt på anmeldelser, så vi satte os for at lave vores egne tests. Vi startede med en basisuploadhastighed på 95 Mbps, og efter at have oprettet forbindelse til en server i USA, faldt vores hastighed til 85 Mbps. Det betyder et hastighedstab på kun omkring 10 %! Dette er virkelig imponerende i betragtning af, at det gennemsnitlige hastighedstab ved brug af en VPN er mellem 40 % og 60 %. Vi tilsluttede os så til en server i Australien og fik et resultat på 59 Mbps. Det betyder, at selvom vi opretter forbindelse til en server, der er placeret halvvejs på den anden side af jorden, faldt vores hastighed samlet set kun ned med 37 %.

Platforme og enheder

Et enkelt abonnement kan give dig fem samtidige tilslutninger uanset dine valgte platforme. ExpressVPN er også kompatibel med et væld af enheder, herunder Windows, Android, Mac, iOS, Linux, routere, Chromebook, Kindle Fire og Nook. Tjenesten fungerer også på spilkonsoller og Smart TV'er som Xbox, Playstation, Apple TV, Samsung Smart TV, Amazon Fire Stick TV og Nintendo Switch. ExpressVPN understøtter også både Chrome- og Firefox-udvidelser. Fra sidste år er alle apps og udvidelser nu tilgængelige på over et dusin sprog.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Serverplaceringer

På tidspunktet for denne anmeldelse har ExpressVPN 3000+ servere på 160 VPN-serverplaceringer i 94 lande. Det betyder, at de stort set har dækket alle kontinenter undtagen Antarktis.

ArgentinaBahamasBrazilCanadaChileColombiaCosta RicaEcuadorGuatemalaMexicoPanamaPeruUnited StatesUruguayVenezuelaAlbaniaAndorraArmeniaAustriaAzerbaijanBelarusBelgiumBosnia And HerzegovinaBulgariaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandIsle Of ManItalyJerseyLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMoldovaMonacoMontenegroNetherlandsMacedoniaNorwayPolandPortugalRomaniaSerbiaSlovakiaSloveniaSpainSwedenSwitzerlandTurkeyUkraineUnited KingdomAustraliaBangladeshBhutanBrunei DarussalamCambodiaHong KongIndiaIndonesiaJapanKazakhstanKyrgyzstanLao People's Democratic RepublicMacaoMalaysiaMongoliaMyanmarNepalNew ZealandPakistanPhilippinesSingaporeKoreaSierra LeoneTaiwanThailandUzbekistanViet NamAlbaniaEgyptIsraelKenyaSouth Africa

Kundeservice

Support er sandsynligvis en af ExpressVPNs stærkeste sider med deres 24/7 live chat-funktion og et sæt videoguider, som du kan se direkte på supportsiden eller deres egen YouTube-kanal. Det, der er mere forbløffende, er, at deres frontlinjemedarbejdere er eksperter, der kan guide dig gennem stort set alle tekniske problemer, du støder på. En anden måde at kontakte support på er ved at sende en e-mail eller indsende en supportbillet.

Priser

Alle ExpressVPN-abonnementer er dækket af deres ubetingede 100 % pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds, og du stadig er inden for dine første 30 dage, kan du blot kontakte support og få alle pengene tilbage. Deres måned-til-måned abonnement er tilgængelig for $12,95, mens deres halvårlige abonnement koster omkring $9,99 om måneden. Hvis du gerne binder dig for en længere periode, kan forskellen være ret betydelig. Betal for et år på forhånd, og den månedlige betaling falder til kun $8,32 om måneden.
Få ExpressVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.expressvpn.com/specialtilbud
Skriv en anmeldelse på ExpressVPN
Del dine tanker for at hjælpe andre.
Captcha
ExpressVPN Brugeranmeldelser
  • “VPN'en man skal brugt! Tidligere brugte jeg en anden betalt VPN, og de behandlede mig ikke som kunde, men kun som et nummer, der betaler. Jeg skiftede til ExpressVPN. Det er en stabil og pålidelig tjeneste, du får regelmæssige sikkerhedsopdateringer, og vores familie får nu adgang til websteder, når de rejser, så de kan holde sig opdateret om, hvad der foregår derhjemme, ved stadig at have adgang til websteder, som var de derhjemme.“
  • “Jeg elsker kvaliteten og antallet af tilgængelige servere, også den sikkerhed og hastighed, som denne VPN tilbyder. Det er helt sikkert den bedste på markedet.“
  • “At arbejde hjemmefra har været et mareridt med min internetudbyder, der blokerer fjernadgangssoftware - ExpressVPN har løst dette problem på vidunderlig vis. Nemt at bruge og løser alle mine problemer! Anbefaler det 100 %!“
Få ExpressVPN - Beskyt dit privatliv!
Ubegrænset adgang til servere fra hele verden. Superhøj hastighed. Få det bedste tilbud via vores link...
www.expressvpn.com/specialtilbud